8 листопада 2012 року в Києві «Компанія «ВПС» представила сервіс Fulfillment на 6-ій щорічній конференції інтернет-магазинів «Бізнес 2012».

6-а Конференція інтернет-магазинів «Бізнес 2012» - це подія, яка щороку об'єднує кращих фахівців у сфері інтернет-бізнесу, дозволяє розповісти про досягнення і прориви, поділитися досвідом з колегами і просто поспілкуватися з партнерами.


           Конференція цього року була повністю присвячена електронній комерції і дистанційним продажам. Протягом дня з доповідями виступали практикуючі фахівці - лідери ринку інтернет торгівлі. Всі презентовані лекції ґрунтувалися на практичному досвіді і були дуже інформативні.


           Крім доповідей, на конференції «Бізнес 2012» були представлені і рекламно-інформаційні стенди сервісних компаній B2B. Досить широко був представлений логістичний сервіс, свої стенди представили такі компанії, як CAT, УДППЗ «Укрпошта», Нова пошта та ін.

 

«Компанія« ВПС », теж представила свій стенд, де представники інтернет-магазинів змогли ознайомитися з революційною для українського ринку послугою - Fulfillment.


           Сервіс
Fulfillment для інтернет-магазина - це комплекс заходів для розвитку електронної торгівлі, і включає в себе:

 

- створення великого центру для зберігання товарів (складська логістика),
- прийом і обробку замовлень,
- забезпечення клієнтської підтримки,
- комплектацію замовлень і упаковку товарів,
- організацію доставки,
- обробку повернень.

 

Керівник комерційного відділу «Компанії «ВПС», Олена Петіна, взяла участь у засіданні круглого столу на тему« Логістика для інтернет-магазинів ». На засідання виносилися питання сервісу доставки в Україні, готовність служб з доставки до нестандартних замовлень та ін.

 

Зокрема, відповідаючи на питання про доцільність аутсорсинга логістичних послуг, Олена Петіна зазначила: «Якщо ви плануєте розвивати свій бізнес і збільшувати обсяги продажів товару, то аутсорсинг логістичних послуг дозволить вам значно скоротити витрати. І це доведено на досвіді великих європейських компаній електронної комерції ».


         6-я щорічна конференція інтернет-магазинів «Бізнес 2012» організована компанією «OWOX» - сучасні рішення та якісний сервіс для інтернет-магазинів, покупців і веб – майстрів-проходила на території готелю «Русь», вул. Госпітальна, 4, Київ, Україна.